Töltött-rántott csirkecomb

Töltött-rántott csirkecomb

A combokat egy éles, vékony pengéjű, rövid nyelű késsel kicsontozzuk. A felső részén kezdjük, szorosan a csont mellett körbevágjuk, majd a csont mellett lefelé haladva a húst fellazítjuk és egy gyors mozdulattal a csontról lefordítjuk. A végét a porcos részével együtt levágjuk. A töltelékhez a csirkemájat recés késsel elkaparjuk, a petrezselyem zöldjét és a főtt tojást apróra vágjuk, egy nyers tojással és a fűszerekkel együtt hozzákeverjük a beáztatott és jól kinyomkodott zsömléhez.
A tölteléket habzsákba vagy egy kisebb nejlonzacskóba
(melynek egyik sarkát ollóval levágjuk) rakjuk, és a csontok helyére betöltjük. A combokat enyhén megsózzuk, és a szokásos módon – lisztben, tojásban és morzsában – panírozzuk. Közepesen meleg olajban – az egyik oldalán fedél alatt – pirosra sütjük. Köretként petrezselymes burgonyát készítünk hozzá.

kaloria 520 CAL
ido 45 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.