Egy nagy tálba szórjuk a kétféle lisztet, elkeverjük a szárított élesztővel, a cukorral meg a sóval. Hozzáadjuk az olívaolajat, két deci langyos vizet, és elkezdjük dagasztani. Ha szükséges, kis vizet adhatunk még hozzá. Legalább tíz percig dolgozunk a tésztán, szép lágy állagot szeretnénk kapni. Ha már összeállt, és elválik az edény falától, akkor letakarjuk, és meleg helyen hagyjuk kelni, amíg elkészítjük a feltétet.
A feltéthez egy aprítógépbe rakjuk a darált húst, a nagyobb kockákra vágott, meghámozott vöröshagymát, a kétféle paradicsomot, a durvára metélt petrezselyem zöldjét, s mindezt ízesítjük a paprikakrémmel, sóval és borssal. Pár gombnyomással egynemű krémmé keverjük a hozzávalókat.
Két nagy sütőlemezre sütőpapírt terítünk. Bekapcsoljuk a sütőt, felfűtjük 250 fokra. A tésztából kis gombócokat tépünk, majd enyhén lisztezett deszkán nagyon vékony, palacsinta méretű körlapokat nyújtunk belőlük. Rátesszük az előkészített sütőlemezekre. Vékonyan megkenjük a húskrémmel, és betoljuk a nagyon forró sütőbe. Pár perc alatt megsül, nem szabad nagyon kiszárítani. Friss salátát és citromot adunk mellé.