Toros káposzta, ahogy Balázs készíti

Egy nagy lábasban a zsíron megdinszteljük a finomra vágott vöröshagymát. Hozzátesszük a felaprított fokhagymát, két-három percig pirítjuk együtt. Rátesszük a feldarabolt sertéshúsokat, és fehéredésig pirítjuk. Felöntjük az alaplével, fűszerezzük majoránnával, őrölt babérral, köménnyel, sóval és borssal, és elkezdjük főzni.

Közben a savanyú káposztát megkóstoljuk, ha szükséges, átmossuk, egy deszkán átvágjuk, hogy ne legyenek túlságosan hosszú szálak benne. Ha már félig puha a hús, hozzáadjuk a káposztát is, és együtt készre főzzük. Tejföl és friss kenyér jár mellé.

Erdélyi rakott káposzta diétásan

kaloria - CAL
ido 80 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink