30 dkg csokis mogyorókrémet kikeverünk egy csipet sóval, majd egyesével beledolgozzuk az egész tojásokat. Utána fakanállal eloszlatjuk benne a keményítővel elkevert darált mandulát. Egy 22-24 cm átmérőjű kerek formát sütőpapírral kibélelünk, belesimítjuk a masszát, és 180 fokra előmelegített sütőben körülbelül 20 perc alatt megsütjük. Figyelni kell rá közben, nem szabad kiszárítani, akkor jó, ha szaftos a tészta. Ha kész, rácson kihűtjük.
Tálalás előtt a tetejét megkenjük 10 dkg csokoládés mogyorókrémmel.
A tetejét megkenjük 10 dkg csokis mogyorókrémmel. Rásimítjuk az evőkanál porcukorral habbá vert tejszínt.
A tetejére mindenféle bonbont, kockákra vágott csokiszeletet teszünk.