Aprítógépben vagy egy nagy zacskóban morzsává törjük a kekszet (nem baj, ha kicsit darabos marad). Hozzáreszeljük a fehér csokit. Végül összegyúrjuk a krémsajttal. A masszát hűtőszekrénybe rakjuk legalább egy órára.
Utána vizes kézzel 10-11 kis gombócot formázunk belőle. Ismét hideg helyen pihentetjük legalább egy órát.
Darabokra tördeljük az étcsokit, gőz felett megolvasztjuk, majd hozzákeverjük a vajat. Kis pálcikák végét az olvasztott csokiba mártjuk, és a tésztagombócba szúrjuk. Újabb 10 perc következik a hűtőszekrényben.
Végül egyesével óvatosan megmártjuk az olvasztott csokiban, és megszórjuk némi színes díszítőcukorral. Hungarocellbe szúrjuk, míg meg nem dermed a bevonata. Hideg helyen tároljuk.