Tészta
A tojásokat habosra keverjük a cukrokkal. A lisztet összekeverjük a keményítővel és a sütőporral, beleforgatjuk a cukros tojásba. Sütőpapírral kibélelünk egy 26 cm-es formát, beleöntjük a masszát, és 180 fokos sütőben 35 percig sütjük. Rácson kihűtjük.
Krém
Három részre vágjuk, majd a lapokat meglocsolgatjuk
másfél dl pezsgővel. Habosra keverjük a puha vajat a porcukorral. A fehér csokit vízgőz felett megolvasztjuk, belekeverjük a maradék pezsgőt, kicsit lehűtjük, majd összedolgozzuk a vajjal. A krém kétharmadával betöltjük a tortát. Két órára betesszük a hűtőbe.
Díszítés
Megpirítjuk a mandulát. Hűtés után leszedjük a karimát, krémmel bekenjük a torta oldalát és tetejét. A mandulák nagy részét körben belenyomkodjuk az oldalfal aljába, a tetejét pedig megszórjuk a kakaóporral. A maradék krémből kis rózsákat nyomunk a tetejére, valamint trüffelekkel, csokoládéfigurákkal, maradék mandulalapokkal meg kakaóporral díszítjük.