Előkészítés: 25 perc Sütés: 25 perc
Először a tölteléket készítjük el. Áttörjük a túrót, hozzáadjuk a tejfölt, a cukrot, a vaníliás cukrot és a tojások sárgáját. Jól összedolgozzuk, majd a tojások felvert habjával lazítjuk.
A tepsit kikenjük olajjal, és két réteslapot belefektetünk úgy, hogy az oldalfalakat is befedje, és pont a tepsi tetejéig érjen. Megkenjük olajjal. Két réteslapot félreteszünk a tetejére. A többi egyesével összegyűrjük. Jól megmártjuk a túrótöltelékben, és sorban belerakosgatjuk a tepsibe. Addig folytatjuk, míg tele nem lesz a tepsi (14-16 csomag fér bele).
Ha marad a túrós masszából, azt rákenjük a tetejére. Rátesszük a félretett két réteslapot, a széleit behajtogatjuk, majd ezt is megkenjük olajjal. 180 fokos sütőben készre sütjük.
Nézd meg a receptet videón a Mindmegettén!