Tutti-frutti háztető

Habbá verjük a tejszínt az instant zselatinnal. Kikeverjük a mascarponét a túróval és a porcukorral. Végül a kettőt óvatosan, hogy ne törjön meg a hab, összedolgozzuk. Kiterítünk egy nagy, erős alufólialapot (ha nincs, akkor több réteget használjunk a gyengébből). Rárakjuk a kekszek felét, háromszor hatos téglalapban, jó szorosan egymás mellé. Megkenjük a tejszínhabos krémmel. Rárakjuk a maradék kekszeket, majd ezt a réteget is megkenjük a fehér krémmel, most már kicsit vastagabban. A középső sorra rakjuk az előkészített, megtisztított, összevágott gyümölcsöket. Az alufólia segítségével oldalról középre felhajtjuk a két oldalsó kekszsort, így alakul ki a háztető forma. Ha középen kinyomódott volna némi krém, azt elsimítjuk, és betesszük pár órára a hűtőszekrénybe.

Végül összeolvasztjuk a csokit a kókuszzsírral, és bevonjuk vele kívülről a süteményt. Pár szem áfonyával díszítjük. Vastag szeletekre vágva kínáljuk.

 

TRÜKK

Könnyebb úgy csinálni, hogy az első réteg kekszre egyesével teszünk egy-egy kis kupac krémet, a második réteg keksz majd szépen lenyomja.

Tutti-frutti krémtorta

kaloria 210 CAL
ido 40 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

12 személyre

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.