Forrás: Pásztor Tünde

Uborkás hússal sült kifli

A kifliket félbevágjuk, a belsejüket kiszedjük.

Az uborkát, a tarját és a hagymát nagyobb kockákra vágjuk. A hagymát kevés zsiradékon megfonnyasztjuk, majd hozzáadjuk a húst, azzal is pirítjuk egy kicsit, végül beletesszük az uborkakockákat.

A tojásokat egy csipetnyi sóval elhabarjuk, a zöldségekre öntjük – beleszórjuk a kiflik felkockázott belsejét is –, és éppen csak addig sütjük, hogy az egész összeálljon egy kicsit. A tölteléket a kiflikbe kanalazzuk, a tetejüket megszórjuk reszelt sajttal. Betesszük a forró sütőbe, és a sajtot finoman ráolvasztjuk a tetejükre.

kaloria 450 CAL
ido 30 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Pásztor Tünde

Ajánlataink