Újhagymás makarónipuding camembert sajttal grillezve
A tésztát bő, sós vízben félkeményre (al dente) főzzük. Amikor elkészült, leszűrjük és leöblítjük. Az újhagymát és az egyik doboz sajtot apróra daraboljuk, összekeverjük a tejföllel meg a felvert tojással, sózzuk, borsozzuk. Ráöntjük a makarónira, és az egészet jól összekeverjük. Egy tetszés szerinti edényt vagy formát zsugorfóliával kibélelünk, beleöntjük a tésztát, kissé bele is nyomkodjuk.
Az edényt vízzel teli tepsibe állítjuk, és a pudingot 160 fokos sütőben kb. 45 percig gőzöljük. A formában hagyjuk kihűlni, végül a zsugorfólia segítségével kiemeljük és tálra borítjuk.
A maradék camembert–t felszeleteljük, befedjük vele a makarónipudingot, és forró sütőben ráolvasztjuk, kissé rápirítjuk a sajtot. A koktélparadicsomot a felforrósított olajon addig sütjük, amíg ledobja a héját. A makarónipudingot felszeleteljük, és a paradicsomokkal díszítve tálaljuk.