Vagdalt hús bácskai módra

Vagdalt hús bácskai módra

Ledaráljuk a húst és a zöldpaprikát, hozzáreszeljük a répát, a hagymát, és összegyúrjuk a vízben áztatott, jól
kicsavart és összemorzsolt zsemlékkel. Hozzáadjuk a nyers tojásokat, valamint a finomra vágott petrezselymet.
Ízlés szerint fűszerezzük, majd egy nagy, hosszúkás cipót formázunk belőle.
Kizsírozott tepsibe fektetjük, és a tetejébe lyukakat nyomkodunk. Ezekbe szúrjuk a megtisztított gombákat,
egészben. A vagdaltat megkenjük Piros Arany krémmel, és beborítjuk hajszálvékony szalonnacsíkokkal. A forró
sütőben körülbelül 40 percig sütjük.

kaloria 490 CAL
ido 70 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink