Vaníliás pudingot főzünk a porból, de csak 4 dl tejet használunk hozzá, hogy jó sűrű legyen. Két evőkanál cukorral édesítjük. Időnként megkeverve hagyjuk teljesen kihűlni. A barackokat forró vízbe mártjuk, héjukat lehúzzuk. A magot kiemeljük, a gyümölcs húsát kisebb kockákra vágjuk.
Kétharmad-egyharmad arányban elvágjuk a kinyújtott leveles tésztát. A nagyobbik darabot pizzavágóval több téglalapra vágjuk. A kisebbik téglalapot berácsozzuk a rácsozóval. Az alsó tésztalapokat vastagon megkenjük a pudinggal, úgy, hogy a széleken 1-1 cm szabadon maradjon. Gazdagon megszórjuk a barackkockákkal.
A megpakolt téglalapok széleit bekenjük a felvert tojással. A berácsozott tésztát kézzel kicsit széthúzzuk, formára vágjuk, ráhelyezzük a megtöltött alapra, s jól összenyomkodjuk a széleket. Sütőpapírral kibélelt tepsire sorakoztatjuk a csomagokat, a tetejüket megkenjük felvert tojással. 220 fokra előmelegített sütőbe toljuk, és pirosra sütjük. Tálalás előtt megszórhatjuk kevés porcukorral.
Fűszeres almával és krémsajtos mogyorókrémmel töltött táskák