Vargabéles

Vargabéles

A tésztát kifőzöm, vigyázva, hogy ne legyen túlságosan puha. Hideg vízben lehűtöm, és lecsepegtetem. A margarint a tojássárgájákkal, a porcukor felével, a vaníliás cukorral meg a reszelt citromhéjjal habosra keverem. Hozzáadom az áttört túrót, a tejfölt, a cérnametéltet és a mazsolát. A tojásfehérjékből a cukor másik felével kemény habot verek, és azt is a túróhoz keverem. A réteslapok felét rétegesen megkenem az olvasztott zsírral, és kibélelek vele egy magas peremű, 20 x 30 cm-es tepsit. Rásimítom a tölteléket, és befedem a maradék megzsírozott réteslappal. A bélest közepesen meleg sütőben, 50-60 percig sütöm. Porcukorral meghintve tálalom.

kaloria 460 CAL
ido 80 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.