Tészta
A lisztet összegyúrjuk a vajjal, a porcukorral, a darált mandulával, a sütőporral meg a tojássárgájával. A tésztából cipót formázunk, és 30 percre hideg helyre tesszük. Lisztezett deszkán 3-4 mm vékonyra kinyújtjuk, a felét kis pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk. A korongok közepére egy-egy mandulaszemet helyezünk, sütőpapírral bélelt tepsire sorakoztatjuk, így sütjük meg a 220 fokra előmelegített sütőben, körülbelül 15 perc alatt.
Citrommáz
A citrommázhoz a porcukrot fényesre kikeverjük a citrom levével és reszelt héjával. A tészta másik felét kis kockákra vagdossuk, ugyancsak megsütjük. Ha kihűlt, megforgatjuk a citrommázban, és rácsra téve hagyjuk megszáradni.
Díszítés
Ha kihűlt, olvasztott csokoládéval díszítjük a tetejüket.