Vörösboros kábulat

Vörösboros kábulat

Ehhez a bóléhoz, ha kapok, különleges gyümölcsöket is
használok. Üvegedénybe öntöm a bort, a pezsgőt, a
meggylikőrt és a rumot, majd feloldom a lében a porcukrot
és a vaníliás cukrot. Ezután megtisztítom és darabokra vágom a gyümölcsöket. Az ananász héját eltávolítom, és először karikára, majd apró kockára vágom, míg a csillaggyümölcsöt 1-2 mm vastag szeletekre. A gránátalma magrészeit kiszedem egy kanállal, a sárgadinnyét pedig egy karalábévájóval gömb alakúra formázom. A kivit meghámozom, és apró darabokra vágom, akárcsak az epret. Az almákat is felkockázom, majd a citrom héját lereszelem és kicsavarom. Mindezt sorban a bóléhoz adagolom, és a végén óvatosan összekeverem. A tálat lefedem, és a hűtőbe teszem kb. 3-4 órára, hogy az ízek jól összeérjenek. Hidegen tálalom, citromfű- vagy mentalevéllel díszítem.

kaloria 150 CAL
ido 20 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink