Forrás: Pásztor Tünde

Zöldborsós penne csirkemájjal és aszalt paradicsommal

Pici sós vízben puhára pároljuk a zöldborsót. Félfőre vágjuk a megtisztított hagymát, kevés olívaolajon üvegesre sütjük. Rádobjuk a megtisztított, nagyobb darabokra vágott májat, a leszűrt zöldborsót és a felaprított aszalt paradicsomot. Rámorzsoljuk a tárkonyt
meg a majoránnát. Jól átforrósítjuk, a máj pár perc alatt elkészül. A végén rakjuk hozzá a koktélparadicsomokat, éppen csak annyi ideig, hogy megrogyjanak a szemek.
Erre az alapra szedjük rá a roppanósra főzött tésztát, összeforgatjuk. Megkóstoljuk, a szükséges mértékben megsózzuk, és azonnal tálaljuk. Adhatunk hozzá semleges ízű reszelt sajtot, de anélkül is finom.

kaloria 550 CAL
ido 30 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Pásztor Tünde

Ajánlataink