Forrás: Pásztor Tünde

Zöldséges lecsó zöldbabbal és tökkel

 50 dkg paprika  20 dkg paradicsom
 2-3 vöröshagyma  14 dkg surített paradicsom
 15-20 dkg zöldbab
 30-40 dkg zsenge tökféle
(tök, cukkini, patisszon)
 1 kis csokor kapor  zsiradék  só
Kevés zsiradékon halványbarnára fonnyasztjuk a kis kockákra vágott vöröshagymát. Hozzáadjuk a kimagozott, felkarikázott paprikát, és elkezdjük párolni. Ha már üveges a paprika, rárakjuk a paradicsompürét, beleszórjuk a megtisztított, feldarabolt zöldbabot, valamint a szükség szerint hámozott, magozott, feldarabolt tökféleséget (ha nagyon zsenge, nem kell levágni a héját sem). Sózzuk, és folyamatos kevergetés mellett készre főzzük, közben beleszórjuk az összevágott kaprot és paradicsomot is.

kaloria 150 CAL
ido 40 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Pásztor Tünde
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.