Zöldséges nyúlragu
A nyúl tálalásának alapja, hogy a gyerekeknek és a gyengébb idegzetű nőknek nem áruljuk el, mit fogyasztanak. Ha megfogadják tanácsomat, biztos a siker. A nyúlcombot apró darabokra vágom, sózom, borsozom, és forró olajban kb. negyedóra alatt pirosra sütöm. Kevés liszttel meghintem, elkeverem, és 5-8 percre a sütőbe teszem. Egy serpenyőben kevés olajon megfonnyasztom először az apróra vágott hagymát, majd a zúzott fokhagymát. Hozzáadom a cikkekre vágott paradicsomot, a gombát, sózom, borsozom ízlés szerint, és ezeket is megpirítom. A zöldséges ragut a nyúlhúshoz merem, majd felöntöm kevés vízzel meg borral, összekeverem, és fedő alatt puhára párolom. Kecske- vagy juhsajtos makarónival tálalom, vadfűszernövénnyel díszítem. Legjobban fehérbor illik hozzá.