2016. március 10. csütörtök 08:15
2016. március 2. szerda 19:59
A Receptposta rovatunkba érkezett olvasói receptek közül ez a tartalmas ünnepi étel volt 2016 márciusában A Hónap Receptje. - Veres Jánosné (Pécs) finom és szép ünnepi főételt küldött a pályázatunkra. Összetett fogás, de nem bonyolult az elkészítése, inkább csak idő és türelem szükséges hozzá. Ha esetleg nem kapnánk friss spenótot, készíthetjük fagyasztott leveles parajból is.
2016. január 25. hétfő 11:58
A recept "Menüről menüre HORVÁTH ÁKOSSAL" rovatunk húsvéti receptjei között jelent meg. A hozzávalók ára 2014. áprilisi árakon 9200 forint volt.
2015. december 16. szerda 20:48
A hagyományos karácsonyi sütemények közé tartozik a bejgli és/vagy a kalács, családja válogatja, hol melyik készül. Ezúttal a kalácsok közül válogatunk. Ugyanabból a finom, foszlós, másnapra is puha, tejszínes, tojásmentes tésztából készítettünk háromféle édességet is – ha nem tudnak választani, süssék meg mindet, a család örömére. Édes karácsonyi kalácsok 2015 decemberi magazinunkban: Gesztenyés bukta rumos vaníliamártással - Mákos nagykalács - Csokis narancsos csiga muffinsütőben.
2015. december 16. szerda 19:24