Piskóta
Az egész tojásokat a cukorral felmelegítjük kb. 80 °C-ra, majd kemény habot készítünk. Darabos péppé törjük a meggyet, majd az olajjal, az olvasztott vajjal, a tejjel meg a citrommal jól elkeverjük. A tojáshabot is beleforgatjuk. A szárazanyagokat kevergetve a tojásos alaphoz adjuk. A tészta enyhén folyós állagú lesz. A piskótát 3 db 23 cm átmérőjű karikába mérjük, és 210 °C-on 10-12 percig sütjük. Sütés után meghintjük cukorral, majd rárakunk egy sütőpapírt, és megfordítjuk.
Alapkrém
A tejet a cukorral és a mascarponéval felforraljuk, hozzáadjuk a fehér csokoládét, majd kevergetve újraforraljuk. Hozzácsorgatjuk a tojássárgáját, amivel besűrítjük, és még forrón leturmixoljuk.
Meggytöltelék
A meggyet ledaráljuk, majd a citromhéjjal és a citromlével
elkeverjük. A pudingport feloldjuk a meggylé egy részével, a többit felforraljuk a cukorral, majd a pudinggal besűrítjük. Hozzáadjuk a meggyet, a cherry brandyt meg a fahéjat, és tovább kevergetjük, míg egyet rottyan. A piskótákat megkenjük meggykrémmel. Az alapkrémet összekeverjük a 20 dkg habbá vert tejszínnel meg a feloldott zselatinnal, három részre osztjuk, majd megkenjük, és összeállítjuk vele a rétegeket. A torta tetejét elsimítjuk. Díszíthetjük tejszínrózsával,
csokoládé-pasztillával, meggyel és zöld marcipánlevelekkel.