Előételek
Levesek
Főételek
Saláták
Desszertek
Magazin
Gasztro blogok
Előfizetés
Nyomtatott lap
Digitális lap
Oldal kiválasztása
címke: aszalás
9 hónapja
Mit kezdjünk a szilvával? 3 tipp az ősz kedvencéhez!
2 éve
Így készíts házilag aszalt gyümölcsöt és zöldséget
2 éve
aszalás
befőzés
naspolya
Naspolyasajt
110 CAL
perc
Nehézség: 1
1
Együnk virágokat!
Ha sok a zöldfűszerünk, csináljunk belőle pesztót!
Neked is bebőrösödik a puding teteje? Ezzel a trükkel garantáltan nem lesz többé problémád
6 tipp, hogy minden mártás és szósz csomómentes legyen
Így főzd be a paradicsomot télire!
Bazsalikom, a kertek királynője
Nyaralós reggeli itthon
Így lesz tökéletes a szilvás gombóc
Kánikula ellen fagyival
Így készül az eredeti smarni, azaz a császármorzsa – recepttel!