címke: videó

5 hónapja
birsbirsalmabirsalmasajtreceptvideó
A birsalmasajt az egyik legjobb dolog, ami a legendás múltú birssel csak történhet a konyhában. Nem véletlen, hogy régóta készítik a világ számos táján.
CAL percNehézség:
5 hónapja
gesztenyegesztenyesütéssült gesztenyevideó
Nem múlhatnak el sült gesztenye nélkül az őszi és a téli hónapok. Ellenállhatatlan illata, puha belseje elengedhetetlen velejárója ezeknek az évszakoknak. Ahhoz, hogy ne csak az utcai árusoktól tudj tökéletes csemegét szerezni, hanem otthon is el tudd készíteni, néhány dologra oda kell figyelned.
CAL percNehézség:
1 éve
karfiolkarfiolleveslevesvideó
Ha szereted a karfiolt, próbáld ki ezt a zöldséges-tejfölös karfiollevest, amely amellett, hogy nagyon finom, egészséges és laktató is. Íme a recept videón.
CAL percNehézség:
1 éve
Gáspár Beareceptvideózserbó
Az egyik legnépszerűbb süteményünk, hagyományosan cukrozott dió és savanykás baracklekvár kerül az omlós tésztarétegek közé, tetejét pedig fényes csokimáz fedi. Nincs igazi szezonja, a cukrászdákban szinte mindig kapható, de leggyakrabban húsvétkor és karácsonykor készítjük.
CAL percNehézség:
1 éve
kenyérlángoslangallóreceptvideó
Az éhes ember képes akár órákat is sorban állni, hogy megkaparintson egy kenyérlángost, pedig ez az étel is sokkal jobb, ha otthon, házilag készítjük. Videón mutatjuk a receptet.
CAL percNehézség:
1 éve
receptszilvás gombócvideó
A szilvás gombóc titka a tésztában rejlik. Nem jó, ha olyan kemény, mint egy teniszlabda, az sem jó, ha szétesik, szétfő. Ha ezt a receptet követitek, egy burgonyás, könnyű gombócot fogtok kapni, amiben a fahéj és a szilva dominál.
CAL percNehézség:
2 éve
desszertklasszikusnéger szeletreceptvideó
A néger szelet, avagy a néger kocka igazi nagyi sütinek számít. Az omlós kakaós tésztán mennyi könnyű tojáshab van, ami isteni csokimázzal van leöntve.
CAL percNehézség: