Kéksajtos zölddió-falatok levelestészta-ágyon

Kéksajtos zölddió-falatok levelestészta-ágyon

A kész, kinyújtott tésztát 4 × 6 cm téglalapokra vágjuk, és megkenjük tojásfehérjével. Ha sósabb verziót szeretnénk, megszórhatjuk sóval, és akár pici borssal is. Sütopapírra helyezve 200-220 fokos sütoben 5-6 perc alatt készre sütjük. Villával vagy robotgéppel krémesítjük a kéksajtot,
a mascarponét és a krémsajtot. Semmilyen fuszerezést nem igényel. A tésztalapokat nyomózsák segítségével
feldíszítjük, majd zölddió-szeleteket teszünk a tetejébe. Ezt a rétegezést még egyszer megismételhetjük
a tetején újabb diódíszítéssel.

kaloria 240 CAL
ido 30 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink