Kiknek nincs szüksége a ToTu-termékekre? Talán ez az egyszerűbb kérdés, hiszen kevés olyan korosztályban, egészségügyi állapotban, fizikai aktivitásban élő ember van, akinek ne lenne ajánlott ez a 100%-ban tojásfehérjét tartalmazó tejtermék-helyettesítő termékcsalád. Ugyanis olyan tejmentes „túrót”, „sajtkrémet”, „tejfölt” és „tejet” vihetünk be segítségünkkel a konyhánkba, amely magas koncentrációban tartalmazza az ember számára legjobban hasznosuló fehérjéket, ellenben zsír és szénhidrát tartalmuk elhanyagolható.

A tejtermék-helyettesítő ToTu-nak szinte minden konyhában ott a helye

Mivel tejfehérjét és laktózt nem tartalmaznak, a tejfehérje-allergiások és laktózérzékenyek is bátran fogyaszthatják a ToTu-termékeket. Akárcsak a szintén tejmentes étrendet követő paleosok és ketosok. Ráadásul a szénhidrát tartalma miatt a cukorbetegek, energiatartalma és zsírmentessége miatt a sportolók és diétázók is előszeretettel fogyasztják. Sőt, a jól hasznosuló magas fehérjetartalma miatt az idősgyógyászatban és a sportrehabilitációban is eredményesen hasznosíthatóak a tojásfehérje-alapú tejtermék-alternatívák az izomleépülés ütemének megállítása, illetve az izomtömeg visszanyerése céljából.

Tehát tényleg inkább az a kérdés: „Kiknek nincs szüksége a ToTu-termékekre?”. Főleg akkor, ha nem csak magunkra gondolunk, hiszen ezek a tejtermékekkel a konyhában sütés-főzés közben pont úgy viselkednek, mint a helyettesített tejtermékek, így egy tejmentes vagy egészségtudatos barát, családtag fogadásánál és meglepésénél is csodás pillanatokat okozhatunk velük.

A tejtermék helyettesítőket előállító cég honlapján többet is megtudhatunk innovatív munkafolyamataikról, míg a Facebook oldalukon tejmentes receptekkel is találkozhatunk.

ToTu PR

 

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.