Egy jó, tartalmas levessel indítunk. A friss húsos csontból főzött levesbe került a szívből és a tüdőből is. A betétje pedig egészen különleges: kis töltött táskákat készítünk a megfőtt szívből és tüdőből.
A második fogásban is belsőségeket használtunk: a lecsósan készített májhoz a legvégén adjuk hozzá a velőt, amelytől elképesztően krémes lesz a végeredmény.
Kétféle nagy főfogás is készül, az egyik a karajban sült kolbász. Mindkét alapanyag kéznél van, csak belecsavarjuk a karajszeletekbe a vékony, friss kolbászkákat, kis hagymával már mehetnek is a sütőbe.
Nem maradhat el a hurka és a kolbász sem. Tettünk bele a tepsibe egy darabka tarját is.
Különleges sós rétest kínálunk köretként (a megszokott és kötelező hagymás burgonya mellett).
A desszert pedig egyáltalán nem valami könnyű apróság (pedig a sok nehéz fogás után talán jobb lenne), hanem a hájjal készített szilvalekváros táska.