Mától kapható az újságárusoknál magazinunk friss, karácsonyi száma. Rengeteg ünnepi recepttel, sok-sok süteménnyel, szépséges tortákkal. Ünnepeljenek velünk!

Megjelent a Vidék íze decemberi száma!

Friss számunkban sok jó receptet, érdekes olvasnivalókat kínálunk az ünnephez. Szemezgessenek az ételeink között, hogy minden családtag, vendég a kedvencét ehesse. Ajánlunk többféle előételt (mert ilyenkor a legtöbb házban az is készül), levest, főételt. Arra törekedünk, hogy egyszerű, könnyen beszerezhető alapanyagokból állítsuk elő a finom, összetett fogásokat. Süteményből pedig tengernyit sütöttünk, szárazabbakat, amelyeket jó előre elkészíthetünk, és krémes-habosakat, a karácsonyi ízeiben.

A füstös konyhánkban is ünnepi menü sült-főtt, pácban sült fogoly gesztenyés-májas rizottóval és grillezett lazac meleg lencseágyon. Ha elfogadható idő lesz, jó szórakozás a kerti sütögetés karácsonykor is.

Két vendégváró helyet is bemutatunk, hiszen ilyenkor szoktunk találkozni a ritkán látott barátokkal is, és sokszor célszerűbb egy étterembe elmenni. Az elegáns, budapesti Szék Restaurant autentikus székely ételekkel várja a vendégeket. A Másik Konyha lakásétteremben az is cél volt, hogy ne csak az evésről az ottlét, hanem legyen egy hangulatos hely, ahol a pazar ételek mellé némi szellemi táplálékot is kapnak a vendégek, pár óra önfeledt beszélgetés közben.

Ma és a következő napokban itt is közreadunk pár receptet az új lapból. Itt is olvasható lesz a tárkonyos harcsaraguleves, a mozzarellás karácsonyfa, a gesztenyés töltött pulykamell és a karácsonyi sajttorta receptje.

 

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.