Háromféle teljes menüt állítottunk össze szentestére: egy hagyományosat, ha összeül a nagy család, és azt szeretnénk, ha mindenkinek ízlene minden, tehát semmi kalandozás, semmi egzotikum, csak a jól megszokott, kényeztető ízek kicsiknek és nagyoknak. Az izgalmakat keresőknek ajánljuk a különleges ételsort, színes salátával, garnélás hallevessel és gesztenyés-szilvás mártással tálalt libacombbal. Arra is van ötletünk, ha sem sok időt, sem sok pénzt nem szeretnénk fordítani a menüre: csupa egyszerű, könnyen beszerezhető, olcsó alapanyagot használtunk az ötfogásos ételsorhoz. Desszerteket is ajánlunk: szépséges és nagyon finom karácsonyi tortákat, picike desszerteket, kalácsokat, és persze mindenféle bejgliket is sütöttünk.
A szilveszteri bulik elmaradhatatlan kelléke a korhelyleves és a pogácsa, többfélét is kínálunk mind a kettőből. Elsejére pedig a kötelező lencsefogyasztáshoz elkészítettük a mi kedvenc pénzhozó fogásainkat.
A vendégváróban a szentendrei Karnevált mutatjuk be, a hangulatos étterem a város főterén várja a vendégeket. A könyvmustrában Bernáth József Süss! című szakácskönyvéből válogattunk házias süteményeket.
Mától pár napon keresztül kedvcsinálóként itt is olvasható lesz a tárkonyos harcsaragulevesnek, a tepsis pulykaszárnynak, a Fekete-erdő mézeskalács-házikónak és Bözsi mama libazsíros pogácsájának a receptje.