Magazin

Abban segítünk, amiben tudunk. A decemberi napok nagyon rövidek, ezer feladatunk van, nagytakarítás, ajándékkészítés és -vásárlás, süteménygyártás, stb. Az igazán elszántak napra lebontott feladatlistákkal próbálják leküzdeni az akadályokat. Mi receptválogatásokat adunk majd minden nap, hogy könnyebb legyen az étrend megtervezése. Ebben a hónapban előtérbe kerülnek a tartalmas levesek, laktató egytálételek, időtakarékos rakottasok, ezek elkészítése általában kevés élőmunkát igényel, nem is túl drágák, mégis finomak és szerethetőek.
Szeretnél minőségi, biztonságos élelmiszert vásárolni? A Kiváló Minőségű Élelmiszer (KMÉ) védjegyrendszer garanciát ad arra, hogy magas minőségű termékekhez juss hozzá. Cikkünkből megtudhatod, hogyan vásárolj tudatosan és miért érdemes az új, értékteremtő hazai minőségrendszert választanod.
Ha még nem mozogsz otthonosan a konyhában, vagy még csak most tanulgatod a sütisütés csínját-bínját, akkor ezt a desszertet neked találták ki. Senki ne hátráljon meg ettől a zseniálisan finom francia csokitortától.
A keksz alapú desszerteket azért szeretjük, mert szinte semmi buktató nincs benne. Nem kell aggódni, hogy megsül-e a tészta, összeesik a pite. Egy kekszszalámi pedig ugyanúgy lehet az ünnepi asztal dísze, mint egy hétköznapi édesség.
Köretként, kásaként, de még rétesben is használhatjuk a hajdinát. Receptek és főzési technikák, hogy újabb élelmiszerrel főzzünk gyakrabban!
Bárhol, bármikor, baromfi – így szól az Agrárminisztérium és az Agrármarketing Centrum most induló kampányának szlogenje. Táplálkozási szokásaink nagyban meghatározzák fittségi és egészségi állapotunkat, ezért lényeges, hogy előnyben részesítsük a jó minőségű alapanyagokat és a kíméletes elkészítési módokat. A változatosan felhasználható baromfihúst számos módon beilleszthetjük a mindennapi étrendbe.

Ezek is érdekelhetnek