Télen ritkán eszünk külön előételt, inkább egy jó forró levest tálalunk elsőnek. Az ünnepi alkalmak viszont természetesen kivételesek. Azzal is emeljük a karácsonyi menü fényét, hogy a szokásos 2-3 fogás helyett helyett többet kínálunk, mindenből egy kis adagot. Ilyenkor jöhet akár többféle előétel is, szeretjük elnyújtani az étkezést, szeretünk „tislizni”.

Adventi készülődés a Vidék ízével – 10 könnyű és csinos előétel

Mézes-almaecetes szilvasaláta

Kacsamájas muffin fűszeres sajtkrémmel

Konyakos libamájpástétom

Mandulás kecskesajtgolyó bazsalikommal, gránátalmával

Tésztában sült camembert sajt koktélparadicsommal

Avokádóhab füstölt lazaccal és uborkával

Céklás-borókás pácolt lazac

Kacsamáj-trilógia

Zöldfűszeres kecskesajt tésztakosárban

Majonézes kukoricával töltött paradicsom

Az eddig megjelent gyűjteményeink:

Adventi készülődés a Vidék ízével – 24 gyors és egyszerű fogás

Adventi készülődés a Vidék ízével – 23 tésztaétel

Adventi készülődés a Vidék ízével – 22 egyszerű házi sütemény

Adventi készülődés a Vidék ízével – 21 húsmentes leves és főétel

Adventi készülődés a Vidék ízével – 20 vasárnapi pecsenye

Adventi készülődés a Vidék ízével – 19 házi nyalánkság

Adventi készülődés a Vidék ízével – 18 fogás csirkemellből

Adventi készülődés a Vidék ízével – 17 átmelegítő, laktató leves

Adventi készülődés a Vidék ízével- 16 mennyei palacsinta

Adventi készülődés a Vidék ízével – 15 pompás főétel szentestére

Adventi készülődés a Vidék ízével – 14 ünnepi aprósütemény

Adventi készülődés a Vidék ízével – 13 csodás gyümölcskenyér

Adventi készülődés Vidék ízével – 12 elmaradhatatlan ünnepi sütemény

Adventi készülődés a Vidék ízével – 11 könnyű desszert a karácsonyi menük végére

 

 

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink