Különleges ételek következnek, amelyek egy-egy régióban nagyon népszerűek, ám igencsak megosztja az embereket. Jöjjön a „kroki nuggets”, a rántott kaktusz és a többiek.

Rántott kaktusz és társai – 6 igazán különc étel

Rántott aligátor farok

Az Egyesült Államokon belül, Floridában népszerű ez az étel. Mondhatnánk rá, hogy „kroki nuggets”, de az már valóban morbid lenne. Akik kóstolták, azok állítják, hogy olyan az íze, akár a csirkének.

A tél tortája

Dél-Karolina államban népszerű az úgynevezett Lady Baltimore torta. A vastag, puha piskótalapok közé nem kerül semmilyen krém csak dió és gyümölcsök. A tortát kívülről tojásfehérjéből és szirupból kikevert krémmel kenik meg.

Stuffies, a töltött kagyló

Rhode Island államban a kagylóhéjat töltik meg zsemlemorzsával elkevert darált kagylóval. Természetesen azt is kagyló lé segítségével érik el, hogy a töltelék összeálljon.

Stuffies, a töltött kagyló

Stuffies, a töltött kagyló
Fotó: Shutterstock

Körtesaláta

George állam étele ez, amihez többnyire befőtt körtét használnak. A gyümölcsre majonézt raknak, majd megszórják reszelt cheddar sajttal. Aki nem ismeri, bizony azt hiheti távolról, hogy valamilyen tojásból készült ételt lát.

A fehér BBQ

Alabamában megunhatták a jól ismert, vörös barbecue szószt, itt ugyanis hófehér verziót készítenek. Ebbe majonéz, ecet, só és bors keveréke kerül.

Rántott kaktusz

Természetesen Arizónában eltávolítják a kaktuszok tüskéit, mielőtt kipanírozzák, majd forró olajban kisütik.

10 gyors vacsora, amit a gyerekek imádni fognak

10 laktató étel, ha van otthon bab

[eadvert]

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.