Vidék íze magazin – receptbeküldés játék játékszabályzata.

Receptbeküldés játék játékszabályzata

1. A játék szervezője és lebonyolítója

A nyereményjáték (a továbbiakban: „Játék”) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks Hungary Zrt. (székhely: 1082 Budapest, Üllői út 48..; a továbbiakban: Társaság/Szervező).

2. A Játékban részt vevő személyek

A Játékban részt vehet minden, Magyarországon állandó lakhellyel rendelkező, 18. életévét betöltött, cselekvőképes természetes személy (a továbbiakban: Játékos).
A Játékban nem vehetnek részt a Mediaworks Hungary Zrt., valamint érdekeltségi körébe tartozó más gazdasági társaságok, illetve a játék szervezésében vagy lebonyolításában közreműködő ügynökségek, ezek tulajdonosai, vezető tisztségviselői, alkalmazottai és mindezen személyeknek a Ptk. 8:1. § (1) bekezdés 1. pontja szerint meghatározott közeli hozzátartozói.

3. Nyeremények

A Játékban részt vevő személyek (továbbiakban: Játékos) – akik a jelen játékszabályzatban foglalt kiírásnak megfelelően teljesítik a feltételeket – között az alábbi nyeremények kerülnek kiosztásra:

Magazinmegjelenésenként 1 x 35 000 Ft és legfeljebb 4 × 5000 Ft készpénznyeremény.

4. A Játék időtartama

A Játék 2020. július 24. napján, 0 órakor kezdődik és visszavonásig tart.
A Játék kezdete: 2020. július 24.
A Játékra való jelentkezés határideje: a pályázatok beküldésének lehetősége folyamatos.
Játék lezárásának időpontja: visszavonásig érvényes.
A nyertes(ek) kihirdetésének időpontja: a nyerteseket a Vidék íze magazinban tesszük közzé a magazin megjelenésekor.

5. A Játék meghirdetésének módja

A Játékot a Szervező a Vidék íze magazinban hirdeti meg és teszi közzé folyamatosan.

6. A Játék menete

6.1. A részvétel feltételei
A Játékban való részvétel feltétele, hogy a Játék időtartama alatt a Játékos ételreceptet küld: levesek, főételek, desszertek témakörben, személyes adataival együtt elektronikus (receptposta@videkize.hu) vagy postai úton a Szervező címére: Vidék íze-receptpályázat, Vidék íze szerkesztősége, 1034 Budapest, Bécsi út 122–124.
A Szervező az ételreceptet csak abban az esetben fogadja el érvényesnek, ha a Játékos a receptbeküldő szelvényen vagy e-mailben megadja a következő adatait: receptbeküldő név, cím, receptnév, hozzávalók, kellő gondossággal részletezett elkészítési útmutató.
A Játék időtartama alatt a Szervező több jelentkezést is elfogad.

6.2. A nyertesek kiválasztásának módja

A Vidék íze szerkesztőségéhez a következő lapszám lapzártájáig beérkezett receptek közül a nyertest a Szervező által összeállított zsűri választja ki. Egy beküldő több recepttel is pályázhat, és egy beküldő több nyereményre is jogosult lehet.
A zsűri tagjai a Vidék íze magazin szerkesztői.

6.3. A nyertesek értesítése, nyeremények átadása

A nyertesek nevét a Szervező a Vidék íze magazinban teszi közzé.
A nyeremény visszautasítható, de másra át nem ruházható. A nyertes Játékosokat a Szervező postai úton értesíti. A nyeremény átadására postai úton vagy átutalással kerül sor.
Amennyiben a nyertessel a megkereséstől számított 20 munkanapon belül nem sikerül felvenni a kapcsolatot, a nyertes nem jogosult a nyereményre. A nyertes az Átvételi elismervény kitöltésével és aláírásával fogadja el a nyereményt. A nyereményhez tartozó szja- és más járulékfizetési kötelezettséget a Szervező viseli. A nyertes Játékos tudomásul veszi, hogy személyének azonosításához és ellenőrzéséhez a Szervező kötelezheti a személyazonosságának igazolására.
A Játékos tudomásul veszi, hogy a nyeremény átvételét nem tagadhatja meg.
A nyeremény másra át nem ruházható.
A Játékos köteles együttműködni a nyeremények átvétele érdekében. Amennyiben ennek nem tesz eleget, és a nyeremény átvétele meghiúsul, a nyeremény a továbbiakban nem vehető át és a Szervezőt semmilyen felelősség nem terheli ezzel kapcsolatban.
A nyeremény átvétele után az azzal kapcsolatban felmerülő esetleges kifogásokért és szavatossági igényekért a Szervező felelősséget nem vállal. Ha a Játékos korlátozottan cselekvőképes személynek minősül, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, a nyeremény átvételére és igénybevételére, valamint a jelen játékszabályzat szerinti adatkezeléshez való hozzájárulásra csak a törvényes képviselőjével együtt jogosult.
Abban az esetben, ha a nyereményt a nyertes bármely okból kifolyólag átvenni nem tudja, a nyeremény átvételére bárkinek meghatalmazást adhat. A Szervező a nyereményt a meghatalmazottnak csak abban az esetben adja át, ha a meghatalmazott a teljes bizonyító erejű magánokiratba foglalt meghatalmazást a Szervezőnek átadja. A nyertes és a meghatalmazott között felmerülő bármely vita esetén a Szervező felelősségét kizárja. A nyertes tudomásul veszi, hogy abban az esetben, ha meghatalmazott útján veszi át a nyereményt, a nyeremény meghatalmazott részére történő átadását követően, bármely igényét kizárólag a meghatalmazottal szemben érvényesítheti.
A Játékos köteles együttműködni a nyeremények átvétele érdekében. Amennyiben ennek nem tesz eleget, és a nyeremény átvétele meghiúsul, a nyeremény a továbbiakban nem vehető át és a Szervezőt semmilyen felelősség nem terheli ezzel kapcsolatban.

6.4. Kizárás a Játékból

A Játékost a Szervező kizárja a játékból, illetve a nyertes nem jogosult a nyeremény átvételére, ha:
a Játékra jelentkezése időpontjában nem töltötte be a 18. életévét;
a sorsolás eredményéről történő értesítésre 20 munkanapon belül nem válaszol;
bármely okból nem lehet felvenni a nyertessel a kapcsolatot;
ha a Játékos a játék menetét/eredményét bármilyen, a tisztességes versennyel összeegyeztethetetlen módon szándékosan befolyásolni próbálja;
a Játék lebonyolításához és a nyeremény átadásához szükséges adatait nem adja meg vagy a megadott adatkezelési hozzájárulását a sorsolás és/vagy a nyeremény átadását megelőzően visszavonja;
ha pályázata bárkinek a jogát, jogos érdekét bármilyen módon sérti;
ha a beküldött pályázat bármilyen módon megbotránkoztató, jogszabályt sért, reklámot hordoz;
jelen Szabályzat bármely pontját megsérti.

Szervező fenntartja a jogot az eset kivizsgálására és akár a Játékos azonnali kizárására, amennyiben a Játékos a Játék zavartalan lebonyolításával összeférhetetlen magatartást tanúsít. Szervező fenntartja a jogot, hogy abban az esetben, ha a Játék során felmerül annak gyanúja, hogy a Játékos a Játék menetét/eredményét bármilyen, a tisztességes versennyel összeegyeztethetetlen módon szándékosan befolyásolni próbálta. A Szervező felhívja a Játékosok figyelmét arra, hogy ebben a körben bizonyítási eljárást nem folytat le, fenntartja a jogot arra, hogy a Játék menetének befolyásolását a rendelkezésre álló adatok alapján meggyőződése alapján bírálja el.

7. A Szervező felelőssége

A Szervező kizárja felelősségét a Játékosok téves, pontatlan vagy hiányos adatszolgáltatásából, a 18. év alatti, illetve cselekvőképességében korlátozott, vagy cselekvőképtelen személy regisztrációjából, valamint a nyertes részére elektronikus úton elküldött értesítésnek neki fel nem róható elvesztéséből, egyéb okból történő sikertelen kézbesítéséből, illetve annak késedelméből eredő, a Játékos vagy bármely harmadik személy által elszenvedett károk tekintetében.

8. Adatvédelem és adatkezelés

A Mediaworks Hungary Zrt. kiemelten fontosnak tartja a Játékban részt vevő természetes személyek mint adatkezeléssel érintettek információs önrendelkezési joga tiszteletben tartását, továbbá személyes adataik védelmét.

A Játékban való részvétellel a Játékban részt vevő természetes személy önkéntes és kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy a Szervező az alábbi adatait az alábbi célra és jogalapon kezelje:

A Játékos tudomásul veszi, hogy amennyiben direktmarketing-célú hozzájárulást külön megadott a Játékra történő jelentkezés során, hozzájárul ahhoz, hogy a Mediaworks Hungary Zrt. a megadott személyes adatait – hozzájárulása visszavonásáig – közvetlen üzletszerzési célra felhasználja, és ezzel kapcsolatosan őt az általa megadott és kiválasztott elérhetőségeken (így elektronikus levelezés útján, vagy telefonon, vagy postai úton) megkeresse, illetve részére nyomtatott és/vagy online sajtótermékekkel kapcsolatos gazdasági reklámot küldjön.

A Játékban részt vevő természetes személy tájékoztatást kérhet az őt érintő adatkezelésről, kérelmezheti a rá vonatkozó adatok helyesbítését, törlését vagy kezelésének korlátozását, és tiltakozhat az ilyen személyes adatok kezelése ellen.
A tájékoztatásra, helyesbítésre, törlésre vonatkozó bejelentéseket és kérelmeket az alábbi elérhetőségeken teheti meg a Játékban részt vevő mint adatkezeléssel érintett természetes személy:

Mediaworks Hungary Zrt.,
1082 Budapest, Üllői út 48.,
adatkezeles@mediaworks.hu

Ha a Játékban részt vevő természetes személy a szervező és lebonyolító – adatkezelési tájékoztatásra, helyesbítésre, törlésre vonatkozó – döntéseivel nem ért egyet, valamint ha jogellenes adatkezelést tapasztal, polgári pert is kezdeményezhet. A per elbírálása a törvényszék hatáskörébe tartozik.
A Játékos a személyes adatok kezelésével kapcsolatos jogai megsértése miatt a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz is fordulhat jogorvoslatért.

A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságot a Játékos az alábbi elérhetőségeken érheti el:

• Cím: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c
• Postacím: 1530 Budapest, Pf. 5
• Telefon: +36 (1) 391-1400
• Fax: +36 (1) 391-1410
• E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu
• Honlap: naih.hu

9. Kapcsolat

A Játékkal kapcsolatban érdeklődni a jatek@mediaworks.hu vagy a receptposta@videkize.hu e-mail címen lehet.

10. Vegyes rendelkezések

A Játékos a nyereményjátékban való részvétellel elismeri, hogy teljeskörűen megismerte a Játékszabályzatot, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót és az abban foglaltakat feltétel nélkül elfogadja. A Szervező Adatvédelmi tájékoztatója a https://videkize.hu/adatvedelmi-tajekoztato/ https://mediaworks.hu/wp-content/uploads/2020/03/mediaworksadatvedelmitajekoztato20191001docx1.pdf internetes oldalon érhető el. Amennyiben a Játékos a részvételi feltételeket – annak bármely rendelkezése tekintetében – nem fogadja el, a Játékból kizárásra kerül. A Játékszabályzatot a Szervező a www.videkize.hu oldalon teszi közzé. Szervező a Játék teljes időtartama alatt biztosítja a Játékszabályzat előbbiek szerinti – folyamatos – elérhetőségét. Játékosok tudomásul veszik, hogy a Játékban való részvétel önkéntes.
A Játékos a jelen Játékszabályzat elfogadásával hozzájárul ahhoz, hogy a a pályázatként beküldött és már díjazásban részesített recepteket a Szervező az általa kiadott online és nyomtatott sajtótermékeiben felhasználja további díjazás nélkül.díjazás ellenében
A Játékos szavatolja, hogy az általa beküldött pályázatban szereplő adatok, információk a Szervező vagy harmadik személy jogát vagy jogos érdekét nem sértik. A Szervező fenntartja magának a jogot, hogy minden további értesítés nélkül törölje azon pályázatokat, amelyek megsértik vagy megszegik bármely fél szellemi alkotáshoz fűződő jogát, szerzői és szomszédos vagy egyéb jogát vagy a jelen Játékszabályban foglalt feltételeket, rendelkezéseket.
A Játékos tudomásul veszi, hogy jelen szabályzat előírásain túl köteles megtartani a Facebook vonatkozó felhasználási feltételeit. A Játékos és a Szervező kijelentik, hogy a Facebook-platform üzemeltetőjét, a Facebook Inc.-et (1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA), valamint a Facebook Ireland Limitedet (Hanover Reach, 5–7 Hanover Quay, Dublin 2, Írország) (a továbbiakban együtt „Facebook”) teljes mértékben felmentik minden, a jelen szabályzatban meghirdetett Játékkal kapcsolatos kártérítési felelősség alól. A Szervező kijelenti, hogy jelen Játék – a Facebook-platform használatán túl – nem áll kapcsolatban a Facebookkal, a promóciót a Facebook nem támogatja, ajánlja vagy szervezi, nem hozható kapcsolatba vele. A Facebook nem vesz részt a Játék szervezésében, ezért a Játékban való részvétellel kapcsolatban teljeskörűen és hiánytalanul mentesül a Játékból eredő kötelezettségek alól. A Játék során megadott személyes adatokat a Szervező kezeli, azokat a Facebook részére semmilyen körülmények között át nem adja.
A Játékos tudomásul veszi, hogy jelen szabályzat előírásain túl köteles megtartani az Instagram vonatkozó felhasználási feltételeit. A Játékos és a Szervező kijelentik, hogy az Instagram-platform üzemeltetőjét, a Facebook Ireland Limitedet (Hanover Reach, 5–7 Hanover Quay, Dublin 2, Írország) teljes mértékben felmentik minden, a jelen szabályzatban meghirdetett Játékkal kapcsolatos kártérítési felelősség alól. A Szervező kijelenti, hogy jelen Játék – az Instagram-platform használatán túl – nem áll kapcsolatban az Instagrammal, a promóciót az Instagram nem támogatja, ajánlja vagy szervezi, nem hozható kapcsolatba vele. Az Instagram nem vesz részt a Játék szervezésében, ezért a Játékban való részvétellel kapcsolatban teljeskörűen és hiánytalanul mentesül a Játékból eredő kötelezettségek alól. A Játék során megadott személyes adatokat a Szervező kezeli, azokat az Instagram részére semmilyen körülmények között át nem adja.
A játékot a Facebook nem szponzorálja, nem támogatja és nem hozható kapcsolatba vele. A Játékos az adatait a Játék Szervezőjének bocsátja rendelkezésére, nem a Facebooknak. A Játékos által megadott információk csak a játékadminisztráció céljára lesznek felhasználva. A Facebook nem vesz részt a Játék szervezésében, ezért a Játékban való részvétellel kapcsolatban teljeskörűen és hiánytalanul mentesül a Játékból eredő kötelezettségek alól.
A nyereménnyel kapcsolatban felmerülő adókat a Szervező köteles megfizetni.
A Játékos a Játékkal, a jelen szabályzattal, illetve annak értelmezésével kapcsolatos bármely kérdésben a Szervező döntését fogadja el irányadónak.
A Játékszabályban nem szabályozott minden egyéb kérdésre a Polgári törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény és az Info tv. vonatkozó §-ai az irányadóak.

A Játékszabály módosításának jogát a Szervező fenntartja.

Budapest, 2020. július 7.

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.