Előkészítés: 30 perc Sütés: 1,5 óra
A fehérjéket a sütőporral kemény habbá verjük. Több kis adagban hozzáadjuk a cukor felét, és ezzel tovább verjük, míg kőkemény nem lesz a hab. Annál jobb lesz a tartása, minél alacsonyabb fokozaton folyik a habverés. A maradék porcukrot összekeverjük a keményítővel és a vaníliás cukorral, és óvatosan a tojáshabhoz forgatjuk.
Csillagcsőrrel felszerelt habzsákba töltjük. Sütőpapírral bélelt tepsire kis üreges formákat nyomunk. 80-100 fokon, fakanállal kitámasztott sütőben 1-1,5 órán át szárítjuk.
A tejszínt feltesszük főni, beletördeljük a csokoládét és hagyjuk felolvadni. Miután kihűlt, habverővel jól átkeverjük. Ezt is habzsákba rakjuk, és belenyomjuk a kihűlt habcsókok közepébe. Végül apró, színes tojásokkal díszítjük.