Forrás: Pásztor Tünde

Almaraguval töltött csirkecomb

  1. Besózzuk a húst kívülről és a fellazított bőre alatt is. Hagyjuk egy kicsit pihenni. Közben az almát, az édesburgonyát és a lila hagymát meghámozzuk, apró kockákra vágjuk. Hozzátesszük a felaprított petrezselyem zöldjét, a darált húst, sóval, borssal, csipetnyi őrölt fahéjjal ízesítjük. Tojást nem kell hozzáadni. Egy evőkanál segítségével betöltjük a combok fellazított bőre alá. Kiolajozott tepsibe rakjuk, öntünk alá egy deci vizet, alufóliával lefedjük. 180 fokos sütőben jó háromnegyed órán át sütjük. Ekkor levesszük a takarást, és magasabb hőmérsékleten rápirítunk. Petrezselymes tésztával, burgonyával vagy rizzsel tálaljuk.

Mustáros csirkecomb grillkörtével

Paradicsomos csirkecomb tésztával

 

kaloria 380 CAL
ido 85 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Pásztor Tünde

Ajánlataink