Almával töltött palacsintabatyu

Egy serpenyőben karamellizálunk egy evőkanál cukrot. Öntünk rá kis meleg vizet, rádobjuk a meghámozott, felkockázott almát, és kevergetve megfőzzük, közben fűszerezzük cukorral, fahéjjal, pici sóval. Ha kész, a keményítővel besűrítjük. A palacsinták közepére teszünk belőle egy adagot, majd a két oldalát középre hajtjuk, az így kapott csíkot pedig háromba hajtogatjuk. Egy serpenyőben felforrósítunk egy evőkanál vajat, óvatosan belerakunk két kis almás batyut, és mindkét oldalukat megpirítjuk. Azonnal fahéjas porcukorba forgatjuk. A serpenyőt papírtörlővel kitöröljük, és megsütjük sorban a maradék hat töltött palacsintát is.

kaloria 280 CAL
ido 35 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.