Aloo gobi

Egy nagy serpenyőben a három evőkanál olajon megdinszteljük a finomra vágott vöröshagymát és fokhagymát. Hozzáadjuk a fűszereket (lereszelt gyömbér, garam masala, római kömény, koriander, kurkuma), és együtt jól összepirítjuk.

Belerakjuk a meghámozott, kockákra vágott burgonyát, teszünk alá egy kis vizet, és körülbelül öt percig főzzük, hogy a krumpli kicsit megpuhuljon.

Közben a karfiolt megtisztítjuk, késsel kisebb darabokra felvágjuk. Ráöntjük a hagymás krumplira, hozzátesszük a felkockázott paprikát, jó alaposan összeforgatjuk.

Átöntjük egy tepsibe, és 170 fokos sütőben jó 20 perc alatt összesütjük. Friss korianderrel tálaljuk.

Vegán tikka masala

kaloria 310 CAL
ido 50 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink