Forrás: Kezdőknek könnyedén

Ananászos töltött alma

  1. A megmosott almák kalapját levágjuk. Belét karalábévájóval kiemeljük, úgy, hogy körülbelül 0,5-1 cm vastag fala maradjon. Apróra vágjuk a tarját, a sajtot és a lecsöpögtetett ananászt (a maradék gyümölcs mehet a bóléba). A kiszedett almabél egy részét is felkockázzuk. Egy tálban összekeverjük mindezt, szükség szerint sózzuk és borsozzuk. Betöltjük az almákat. Visszarakjuk a levágott kalapkákat. Mindegyik tetejére rakunk kétkét füstöltszalonna-csíkot. Sütőedénybe tesszük, és
  2. 180 fokos sütőben 20-30 perc alatt megsütjük

Gyümölcskenyér, püspökkenyér – a hűvösebb hónapok sztárjai

Zöldbableves töltött bundás kenyérrel

 

kaloria 340 CAL
ido 50 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

személyre

Forrás: Kezdőknek könnyedén

Ajánlataink