Ancsa mama csirkeszárnya burgonyapürével

Megtisztítjuk a májat. Egy tálban megszórjuk a majoránnával és a fokhagyma-granulátummal, jól átforgatjuk. A szárnyakat sózzuk és borsozzuk. Minden szárnyba beleteszünk egy-egy befűszerezett csirkemájat, majd egyesével betekerjük egy-egy szelet baconszalonnába. Sütőpapíros tepsire sorakoztatjuk, és 180 fokos sütőbe toljuk. Addig sütjük takarás nélkül, míg szép ropogósra nem sülnek, ehhez valószínűleg 40-45 percre lesz szükség.

Közben a burgonyát meghámozzuk, felkockázzuk, sós vízben nagyon puhára főzzük. Leszűrjük, keverőtálba tesszük. Hozzáadjuk a vajat, áttörjük. Ráöntjük a felmelegített tejet, ízesítjük sóval, borssal, csipetnyi őrölt szerecsendióval, jó habosra kikeverjük, ezt adjuk a csirkeszárny mellé.

Ragacsos csirkeszárny zöldbabos burgonyával

kaloria - CAL
ido 90 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.