Aszalt fügés, sonkás egyben sült csirkemell

Felszúrjuk a csirkemelleket, kívül-belül sózzuk és borsozzuk. Hagyjuk pihenni fél órát.

Közben elkészítjük a tölteléket: apróra vágjuk a vöröshagymát, az aszalt fügét és a füstölt sonkát, alaposan összekeverjük. Ezt a masszát töltjük a felszúrt mellekbe.

Tepsibe tesszük, öntünk rá kevés olvasztott zsiradékot és vizet. Fóliával lezárjuk. 170 fokos sütőben 25 percig sütjük. Utána levesszük róla a takarást, és még körülbelül tíz perc alatt megpirítjuk. Hagyjuk egyben kicsit pihenni, majd felszeleteljük.

Gesztenyével töltött csirkecombfilé egészben sült zöldségekkel

kaloria - CAL
ido 85 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink