Gesztenyével töltött csirkecombfilé egészben sült zöldségekkel

Tejbe áztatjuk a széttépkedett zsemlét. Pár perc múlva kifacsarjuk, és egy keverőtálba morzsoljuk. Hozzáadjuk a kevés olajon megdinsztelt vöröshagymát, a darált csirkemellet, a durvára vágott gesztenyét, a két egész tojást. Ízesítjük sóval, borssal, kicsi zsályával, tört fokhagymával. Ezzel a töltelékkel töltjük meg a kinyitott combfiléket.

Egy tepsit zsiradékkal kikenünk, belefektetjük a tekercseket, öntünk rá kevés vizet, és 165 fokos sütőben 30-35 perc alatt készre sütjük.

A zöldségeket szükség szerint megtisztítjuk, a nagyokat félbe- vagy negyedbe vágjuk. Egy keverőtálban összekeverjük a fűszerekkel (só, bors, kakukkfű, barna cukor, balzsamecet) és egy-két evőkanál olívaolajjal. Hagyjuk állni 20 percig. Sütőpapírral borított tepsibe öntjük, és 170 fokos sütőben megsütjük.

Gesztenyével töltött pulykamell burgonyakrokettel

 

kaloria 500 CAL
ido 130 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.