Bagett uborkás-hagymás sonkakrémmel

Bagett uborkás-hagymás sonkakrémmel

A paradicsomot félbevágjuk, és 15 dkg sonkával, a krémsajttal meg a tejföllel durvább pürévé törjük. Az uborka kétharmadát csíkokra, a maradékot a díszítéshez
vékony szeletekre vágjuk. A metélőhagymát felaprítjuk, azután az uborkacsíkokkal együtt a sonkás püréhez keverjük. Sóval, borssal és csiliporral ízesítjük.
A bagetteket félbevágjuk, megpirítjuk a sütőben, majd
megkenjük a sonkás krémmel, és elosztjuk rajtuk a félretett sonkát. Uborkaszeletekkel, paradicsommal és metélőhagymával díszítjük.

kaloria 240 CAL
ido 15 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink