Tészta
Elektromos habverővel maximális fokozaton tíz percig verjük az egész tojásokat a cukorral. A megemelkedett, kifehéredett masszához fakanállal hozzákeverjük a lisztet és a keményítőt. Sütőpapírt szabunk egy kerek tortaforma aljába, beleöntjük a masszát, végül 175 fokra előmelegített
sütőben 20-25 perc alatt megsütjük. Rácsra borítjuk, lehúzzuk róla a papírt, és hagyjuk teljesen kihűlni.
Krém
Villával összetörjük a banánt, meglocsoljuk a citromlével, hogy ne feketedjék meg. Hozzáadjuk a habfixálóval és a cukorral felvert tejszínhabhoz. Belekeverjük a kókuszreszeléket is. Háromba vágjuk a tortát, betöltjük a krémmel.
Máz
A mázhoz a porcukorhoz öntjük a szörpöt, majd lassú tűzön felmelegítjük, összefőzzük, és a torta tetejére öntjük. Banánkarikákkal díszítjük.