Elmorzsoljuk a lisztet a vajjal és a cukorral. Belegyúrjuk a sárgáját. Cipóvá formázzuk, és legalább húsz percig hűtjük hideg helyen. Utána vékonyra kinyújtjuk, kibélelünk vele egy kis tepsit úgy, hogy az oldalára is jusson. Hideg helyen ismét pihentetjük legalább fél órát.
A barackot megmossuk, szárazra töröljük, kimagozzuk, apróra vágjuk. Egy tálban összekeverjük a citromhéjjal, a rózsavízzel és a porcukorral. Hagyjuk állni egy negyedórát.
Ha már lehűlt a nyers tészta, elővesszük. Az alját meghintjük morzsával. Rákanalazzuk a leszűrt ízesített barackot (ha levet engedett volna, akkor szűrjük le előtte, a lére nincs szükség, nagyon eláztatná a tésztát).
A nyújtás közben leesett tésztadarabokból kis formákat vágunk ki, és rárakosgatjuk a pite egy részére. A tetejére morzsoljuk a vajat, és 200 fokos sütőben pirosra sütjük.