Piskóta
A tojásfehérjét 8 dkg cukorral kemény habbá verjük, a sárgáját pedig 2 dkg cukorral kikeverjük. Óvatosan összevegyítjük, és a tojásos masszába beleszitáljuk a lisztet. 170 Celsius-fokos sütőben, sütőpapíron 1-1,5 cm vastag téglalapot sütünk belőle, nagyjából 10-12 perc alatt.
Tortazselé
Elkészítjük a tortazselét, majd langyosra hűtjük.
Krém
Összekeverjük a joghurtot 2 dl tejszínből vert habbal és a 10 dkg porcukorral, hozzáadjuk a felkockázott barackot. A krémbe csorgatjuk a langyos tortazselét, összekeverjük. A piskótalapra kenjük, feltekerjük. Hűtőben 2-3 órát dermesztjük. Az oldalát bevonjuk a maradék 1 dl tejszínből vert habbal. Csokoládéval, barackkal díszíthetjük.