Barackos joghurtos rolád

Piskóta

A tojásfehérjét 8 dkg cukorral kemény habbá verjük, a sárgáját pedig 2 dkg cukorral kikeverjük. Óvatosan összevegyítjük, és a tojásos masszába beleszitáljuk a lisztet. 170 Celsius-fokos sütőben, sütőpapíron 1-1,5 cm vastag téglalapot sütünk belőle, nagyjából 10-12 perc alatt.

Tortazselé

Elkészítjük a tortazselét, majd langyosra hűtjük.

Krém

Összekeverjük a joghurtot 2 dl tejszínből vert habbal és a 10 dkg porcukorral, hozzáadjuk a felkockázott barackot. A krémbe csorgatjuk a langyos tortazselét, összekeverjük. A piskótalapra kenjük, feltekerjük. Hűtőben 2-3 órát dermesztjük. Az oldalát bevonjuk a maradék 1 dl tejszínből vert habbal. Csokoládéval, barackkal díszíthetjük.

kaloria 170 CAL
ido 50 perc
nehezseg Nehézség: 2

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.