Báránypecsenye gazdagon
Az apróra vágott bazsalikomot összekeverjük az olajjal meg az áttört fokhagymával. Sózzuk, borsozzuk, majd pürévé törjük. A krémmel megkenjük a húst, és lefedve
egy éjszakára a hűtőbe tesszük.
A sárgarépát csíkokra vágjuk, azután a darabokra vágott cukorborsóval meg a felkarikázott zöldhagymával együtt megpároljuk a forró vajon. Sóval, borssal és cukorral fűszerezzük, majd belekeverjük a krémsajtot meg az aprított mandulát. A bárányhúsba zsebet vágunk, beletöltjük a masszát, azután a nyílást összetűzzük,
és a húst kizsírozott tepsibe rakjuk. Megszórjuk a zöldfűszerrel, aláöntjük a levest, majd a 180 fokos sütőben körülbelül 2 órát sütjük. A húst kivesszük a tepsiből, a rozmaringágat kidobjuk. Felforrósítjuk a pecsenyelét, belekeverjük a tejfölt, sózzuk és borsozzuk. A szeletekre vágott báránycombot a mártással tálaljuk.