Batyus hal zellerrel, gombával
Négy réteg fóliát téptem, kettőt-kettőt keresztben egymásra fektettem. Meglocsoltam egy kevés olajjal, erre került a félbevágott újhagyma, a kisebb darabokra vágott zellerszár, majd egy-egy tenyérnyi halszelet, melyeket megsóztam és megborsoztam. Körbeszórtam a felkarikázott krumplival, tetejére került a felaprított gomba, egy kis olívaolaj, majd meglocsoltam borral.
Az alapanyagokból négy csomagot készítettem. A fóliát összefogtam, s félórára felkerült a grillre.
A közepes parázson mellettük megsütöttem a pritaminpaprikát és a keresztben félbevágott foghagymafejeket is. Az ételt megint batyuban tálaltam, vagyis tányérra tettem és feltéptem a tetejét. Fehér bor mellett kenyeret mindenképpen adjunk hozzá, mert a
boros-gombás-halas szaftot vétek nem kitunkolni!