Összekeverjük a pácot, és jó alaposan bedörzsöljük vele a hús mindkét oldalát. Jól záródó dobozba tesszük, és legalább egy éjszakán át hagyjuk pácolódni.
Másnap egy tepsi aljába szórjuk a cikkekre vágott vöröshagymát. Ráfektetjük a bepácolt, sózott, borsozott húst, öntünk alá egy kevés vizet. Alufóliával lezárjuk, és 150 fokos sütőben egy órán át sütjük. Ekkor levesszük róla a takarást, és 170-180 fokon rápirítunk.
Nagyon alaposan lesúroljuk a burgonyagumókat. Utána héjastul cikkekre vágjuk. Keverőtálba tesszük, elkeverjük a zsiradékkal és a fűszerekkel. Hagyjuk állni 20 percet. Átöntjük egy tepsibe, és 180 fokos sütőben szép pirosra sütjük 35-40 perc alatt.