Szonntág Györgyné a Tolna megyei Regöly községből küldte ezt a receptet.
A vajból, a porcukorból és a lisztből omlós tésztát készítünk, amit letakarva, hűvös helyen 20 percig pihentetünk. Ezután belisztezett deszkán kinyújtjuk, és beleterítjük egy 25 × 35 cm-es, sütőpapírral kibélelt tepsibe. A tésztáról levagdossuk körben a fölösleget, majd villával több helyen megszurkáljuk. Beterítjük sütőpapírral, betakarjuk a babbal, és a 220 fokra előmelegített sütőben 15-20 percig sütjük. Kivesszük a sütőből, kihűtjük, majd a sütőpapírt és a babot eltávolítjuk (ezt később újra felhasználhatjuk vaksütéshez).
A cseresznyét leszárazzuk, megmossuk, kimagozzuk és lecsöpögtetjük.
A vajat a kristálycukor felével, a reszelt citromhéjjal és egy csipetnyi sóval habosra kikeverjük, majd egymás után belekeverjük a tojások sárgáját. A tojásfehérjét a maradék cukorral kemény habbá verjük, majd belekeverjük a krémbe. A lisztet és az étkezési keményítőt rászitáljuk a masszára, és óvatosan a tojásos krémhez keverjük. A masszát ráterítjük a megsült tésztaalapra, a tetejét elsimítjuk, és elosztjuk rajta a cseresznyét.
Előmelegített sütőben, 190 fokon további 30-35 percig sütjük. Amikor kihűlt, kivesszük a tepsiből, és kockákra vágjuk. Porcukorral megszórva tálaljuk.