A megszikkadt bejgliket felszeleteljük. A tejet a vaníliarúd kikapart belsejével és a cukorral felforraljuk, majd a bejglit szűrőbe tesszük, és óvatosan ráöntjük a forralt tejet. Vigyázzunk, hogy ne áztassuk el teljesen. A tojások sárgáját 2 púpozott evőkanálnyi cukorral és 1 evőkanálnyi vajjal kikeverjük. A tojások fehérjét kemény habbá verjük, majd összekeverjük a tojások sárgájával. A bejgliket keverőtálba tesszük, és fakanállal összedolgozzuk a durvára tört dióval, a kis darabokra vágott kandírozott gyümölcsökkel, végül óvatosan összekeverjük a tojáshabbal. Kivajazott tepsibe simítjuk a masszát, és közepes hőmérsékleten pirosra sütjük. Szeletekre vágva, porcukorral meghintve tálaljuk, gyümölcsöntetet kínálhatunk hozzá.