Borjú- és disznópecsenye színes, sült zöldségekkel

Borjú- és disznópecsenye színes, sült zöldségekkel

Bedörzsöljük a két darab húst sóval és őrölt babérral. Berakjuk
egy kizsírozott kicsi tepsibe, mellédobjuk a meghámozott,
cikkekre vágott hagymát, öntünk alá egy deci vizet.
Alufóliával lezárjuk. 180 fokos sütőben jó 80 percet sütjük.
Közben megtisztítjuk a sárgarépát, felkarikázzuk. Sós vizet
forralunk egy fazékban, beledobjuk az előkészített zöldséget,
és 2-3 percig forraljuk. Kiszedjük, lecsöpögtetjük. Ha
már megpuhult a hús, levesszük róla az alufóliát. Mellédobjuk
a répát, és még 20 percre visszatoljuk a 200 fokos sütőbe,
ezalatt megsül a zöldség, megpirul a pecsenye.

kaloria 380 CAL
ido 115 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.